Piškotki

Dobrodošli na spletni strani www.https://www.jutranja-tabletka.si, ki je v lasti podjetja Laboratoire HRA Pharma (v nadaljevanju “HRA Pharma”), identifikacijska številka 420 792 582 RCS Nanterre, s sedežem 200 avenue de Paris, F-92 320 Châtillon, Francija. Ta pravilnik o piškotkih je zasnovan tako, da vas seznani z našimi praksami glede zbiranja informacij o vas s pomočjo piškotkov in drugih tehnologij sledenja, ko obiščete naše spletno mesto.

Ob prvem obisku tega spletnega mesta ste videli pojavno okno, ki vas je obvestilo o uporabi piškotkov in o načinih odjave. Po vašem prvem obisku spletnega mesta lahko spremenimo piškotke, ki jih uporabljamo.

1.1 Kaj so potrebni piškotki?
Nujni piškotki pomagajo omogočiti uporabo spletnega mesta, saj omogočajo osnovne funkcije, kot sta navigacija po strani in dostop do varnih območij spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletno mesto ne more pravilno delovati.

1.2 Kaj so piškotki preferenc?
Piškotki za nastavitve omogočajo, da si spletno mesto zapomni informacije, ki spreminjajo način obnašanja ali videza spletnega mesta, na primer želeni jezik ali regijo, v kateri se nahajate.

1.3 Kaj so statistični piškotki?
Statistični piškotki pomagajo lastnikom spletnih mest razumeti, kako obiskovalci komunicirajo s spletnimi mesti, saj anonimno zbirajo in poročajo informacije.

1.4 Kaj so piškotki za trženje?
Trženjski piškotki se uporabljajo za sledenje obiskovalcem na različnih spletnih mestih. Namen je prikazovanje oglasov, ki so ustrezni in zanimivi za posameznega uporabnika ter s tem dragocenejši za založnike in oglaševalce tretjih oseb.

1.5 Kaj so nerazvrščeni piškotki?
Nerazvrščeni piškotki so piškotki, ki jih razvrščamo skupaj s ponudniki posameznih piškotkov.