Jutranja tabletka je namenjena preprečitvi zanositve
po nezaščitenem spolnem odnosu ali v primeru nezanesljive kontracepcijske zaščite.

Domov

Jutranja tabletka

Vprašanja in odgovori

Kontakt

Za strokovno javnost

   
    

 

 


Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. s pripravo te izjave izkazuje popolno zavezanost varovanju zasebnosti.


Nekateri deli te spletne strani vsebujejo informacije, ki so po slovenski zakonodaji o zdravilih, dostopne le zdravnikom in farmacevtom. V ta namen moramo zbrati kontaktne informacije o obiskovalcih in nekatere osebne podatke o tistih zdravnikih in farmacevtih, ki bi radi prišli do strokovnih informacij o zdravilih. Zdravniki in farmacevti lahko do teh informacij pristopijo s posredovanjem potrebnih osebnih podatkov, kar nam omogoča, da jim posredujemo geslo za dostop do strokovnih informacij o zdravilih.

 

Posredovani osebni podatki se uporabljajo kot zagotovilo, da je spletna stran na voljo v skladu z zakonodajo o zdravilih. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.


Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani.

Nekatere spletne strani včasih odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "Piškotki". Z njimi in nekaterimi drugimi metodami za merjenje obiska spletnih strani pridobimo informacije, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje in v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletne strani, hraniti kontaktne informacije in osebne podatke za kasnejše obiske na naših spletnih straneh.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave z drugimi stranmi, podjetje DR. GORKIČ d.o.o. pa ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino takih spletnih strani.

 

 

nazaj <<<

     
 
   

2008 - 2016 © DR. GORKIČ d.o.o.  /  Zaščita zasebnosti / Pravne informacije / Avtorske pravice

Gostovanje spletnih strani Prolog d.o.o.