Jutranja tabletka je namenjena preprečitvi zanositve
po nezaščitenem spolnem odnosu ali v primeru nezanesljive kontracepcijske zaščite.

Domov

Jutranja tabletka

Vprašanja in odgovori

Kontakt

Za strokovno javnost

   
     

Spletno stran smo v podjetju DR. GORKIČ d.o.o. iz Logatca oblikovali z namenom, da uporabnikom posredujemo splošne informacije o naši družbi, izdelkih in storitvah.

Večina informacij vsebuje splošne podatke. Dostop do nekaterih podatkov je omejen v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja področje zdravil in tako dostopen samo z zakonom opredeljenim javnostim. Nobena informacija ni podana z namenom dajanja strokovnih medicinskih nasvetov ali navodil za zdravljenje v določenem primeru. Pred uporabo se mora zato pacient posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom.

Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. bo z vso skrbnostjo pri oblikovanju vsebin na spletnih straneh poizkušala zagotavljati točnost in ažurnost objavljenih podatkov. Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti o točnosti in celovitosti podatkov. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti podjetje DR. GORKIČ d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih in povezave s spletnimi stranmi tretjih. Vendar podjetje DR. GORKIČ d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za navedene informacije tretjih.

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. si pridržuje pravico za spremembo pričujočih spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog in to brez predhodnega opozorila. Podjetje DR. GORKIČ d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

 
     


 

   

2008 - 2016 © DR. GORKIČ d.o.o.  /  Zaščita zasebnosti / Pravne informacije / Avtorske pravice

Gostovanje spletnih strani Prolog d.o.o.